Известие

Collapse
No announcement yet.

Алфа 145-146, тема за общи приказки

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• 1. Каяба
    2. Монро рефлекс...
    Last edited by digitalundgrd; d.m.y г., 17:42.
    Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
    Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

• Първоначално публикувано от brazen Покажи съобщение
      Пичове, препоръчайте някакви предни амортесьори. Не ми се дават много пари, ама все пак искам да са горе-долу читави. (говоря само за нови и сток - втора ръка и спортни не ми трябват)
      Монро рефлекс е хубав компромис цена качество според мен.

Comment

• Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
        1. Каяба
        2. Монро рефлекс...
        Първоначално публикувано от _power_ Покажи съобщение
        Монро рефлекс е хубав компромис цена качество според мен.

Пичове, и за двете марки съм чувал добри отзиви, честно казано и аз се колебая между двете.
        На Каяба цената е около 250лв. за 1 брой и честно казано са ми скъпи...

Намерил съм Монро Ориджиналс за около110 лв за брой, но мисля че Рефлекс-а е по-добрия вариянт(все пак за Алфата си трябват газови).

Монро Рефлекс не мога да намеря, някой знае ли каква е цената и от къде мога да си ги купя?
        sigpic
        Alfa Romeo 145 1.9 uniJet Turbo Diesel SOLD!

Comment

• Цена не знам, иначе мисля че в Тех-Ко продават Монро Рефлекс
          Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
          Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

• Малко инфо - на 146 1.8 ТС съответните надписи отзад дали са само залепени или е пробита ламарината?
            Ако са залепени - лепилото чисти ли се без следи или остава кофти като се махнат?
            Alfa Romeo 146 1.8 16V TwinSpark

Comment

• Със сигурност не е пробита ламарината и почти сигурно е,че ще останат следи след като ги отлепиш. Най-малкото ще трябва да се полира лаковото покритие.
              AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
              Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
              sigpic

Comment

• Ясно.
                Предполагам една елементарна паста в домашни условия ще свърши работа ?

Comment

• Много зависи от цвета и от това колко е "печен" на слънце... В общия случай няма да стане ако си луд детайлист (винаги ще го виждаш)
                  Ако не си мега претенциозен и колата не е за изложения, ще стане както си казал с паста в домашни условия

Comment

• Е, не се имам за мега претенциозен а и колата няма да ходи по изложения, но си мисля, че това направо ще ми избожда очите ако остане като следа.
                    В крайна сметка винаги мога да си ги залепя пак ако ме дразни чак толкова

Comment

• Ако лака е здрав можеш да удариш една водна 2000 и да пастираш отгоре... Абе има сравнително лесни варианти... лепенето на буквите наново не е точно един от тях де

Comment

• То ако се размина само с отнемане от лака е ок.
                        Но няма ли вариант боята отдолу да е избеляла от слънцето, а под буквите - не, че там май няма оправия?

Comment

• Струва ми се, че докато не пробваш - няма да разбереш
                          AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
                          Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
                          sigpic

Comment

• При мене нямаше никакъв проблем - полoвината надпис беше счупен и по неговите контури имаше само двойнолепящо. Махнах и другата част - мн леко с тънка отвертка повдигаш от няколко страни, после хващаш с пръсти и дърпаш - ама с отвертката мн леко и внимателно - натиска не трябва да е в-у боята.
                            После изчитваш останалото лепило с някакъв разтворител мисля, че със спирт става(в никакъв случай кореселин!!!!!!) и след това можеш да минеш с полир паста или вакса(синя туба на Turtle върши мн добра работа)
                            sigpic
                            Alfa Romeo 145 1.9 uniJet Turbo Diesel SOLD!

Comment

• Колега, като ги отлепиш надписите отзад, може ли да се разберем нещо за тях, ако не си намислил да ги ползваш по друг начин де...?
                              sigpic
                              Alfa Romeo 146 1.4 T.Spark Lusso (AR 33503) ZAR93000002178535

Comment

• Ако някой има останало излишно "1.4 T.Spark" да свирка....
                                146 Turbo

Comment

Working...
                                X